Καλοκαιρινή δεξίωση γάμου στην αίθουσα του κτήματος Χατζηδάκη

Ο γάμος ορίστηκε για τα μέσα του Ιούνη και εφόσον ο καιρός ήταν ψυχρός είχε ληφθεί η απόφαση μαζί με το ζευγάρι ότι θα ετοιμάσουμε την αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου του. Έτσι κι έγινε.

δεξίωση γάμου στην αίθουσα του κτήματος Χατζηδάκη
Άποψη της στολισμένης αίθουσας
τραπέζι ευχών ρομαντικό και vintage σε δεξίωση γάμου
Το τραπέζι με το βιβλίο ευχών και τα κεράσματα
στολισμένη ροτόντα σε δεξίωση γάμου
Πλάι στις μεγάλες πλήρως ανοιγόμενες τζαμαρίες
στολισμός τραπεζιών στην αίθουσα του κτήματος Χατζηδάκη
Στολισμένες ροτόντες σε χρώμα dusty rose

 

 

lounge διάθεση στο κτήμα Χατζηδάκη
Lounge διάθεση στο κτήμα Χατζηδάκη
δεξίωση γάμου στο κτήμα Χατζηδάκη
Η δεξίωση γάμου σε πλήρη εξέλιξη

 

Στήσαμε  μπαμπού έπιπλα στον κήπο με lounge διάθεση για μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας ανάπαυλα για όποιον τη χρειαζόταν, στολίσαμε το κτήμα σε τόνους dusty rose, ένα πολύ ρομαντικό χρώμα, και κάναμε το setup της αίθουσας σύμφωνα με τον αριθμό των καλεσμένων.

Οι καλεσμένοι κατά την είσοδό τους συναντούσαν πρώτο – πρώτο το ρομαντικά διακοσμημένο τραπέζι ευχών. Στολισμένο με δαντέλες, κεριά, τριαντάφυλλα, αντικείμενα vintage και τα 3D αρχικά των ονομάτων των νεόνυμφων σε λευκό χρώμα να στέκουν σε πρώτο πλάνο. Οι καλεσμένοι το επισκέφτηκαν τόσο κατά την προσέλευσή τους, γράφοντας τις ευχές τους στο βιβλίο ευχών και διαλέγοντας γλυκά από τα κεράσματα, όσο και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Το γαμήλιο γλέντι συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και κέφι μέχρι αργά και το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν χαρούμενο ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους που χαίρονταν με τη χαρά τους! Όπως σε κάθε δεξίωση που γίνεται στην αίθουσα του κτήματος, έτσι και σε αυτή, οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν με την μεγάλη οθόνη που υπάρχει στο κέντρο της αίθουσας και προβάλει live το γλέντι και τους χορούς στην “πίστα”.

 

Comments

comments